Filyos Kalesi - Reisebericht Teil 51 Rundreise Zonguldak Und Bartin Merkez Safranbolu Schwarzmeerregion Karadeniz Bolgesi : Romalılar tarafından yapıldığı bilinen bu yerleşim yeri çaycuma i̇lçesinde.

Filyos Kalesi - Reisebericht Teil 51 Rundreise Zonguldak Und Bartin Merkez Safranbolu Schwarzmeerregion Karadeniz Bolgesi : Romalılar tarafından yapıldığı bilinen bu yerleşim yeri çaycuma i̇lçesinde.. Şu an filyos kalesi haritası sayfasındasınız. Yazar şeyhmus yüce tarih şub 21, 2021. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. 6ncı yüzyılda kurulduğu ve m.s. Check room prices and photos.

Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. 6ncı yüzyılda kurulduğu ve m.s. Filyos kalesi, zonguldak ilinin çaycuma ilçesine bağlı filyos beldesi yakınlarında yer almaktadır. Her zamanki gibi yine bir akşam üstü ulaştık. Filyos nehri'nin karadeniz' e döküldüğü alanda kurulu filyos antik kenti, önceleri billaius bu tarihsel eserlerden kale ve amfiteatr 2001 yılında restore edilmeye başlanmış ve çalışmalar halen sürmektedir.

Filyos Kalesi Posts Facebook
Filyos Kalesi Posts Facebook from lookaside.fbsbx.com
Kalenin kitabesi günümüze gelemediğinden yapım tarihi kesinlik kazanamamıştır. Filyos kalesi 'ni ziyaret etmiş veya bu bölgenin yerlisi iseniz aşağıdaki yorum alanında edindiğiniz gözlemleri paylaşarak kamp sever gezginlerimize yardımcı olabilirsiniz. Filyos beldesine çaycuma ilçesi üzerinden sahil yolundan ulaşabilirsiniz. Check room prices and photos. Yaşar kapucu tarafından filyos kalesi altında bulunan sarnıcın videosu. 6ncı yüzyılda kurulduğu ve m.s. Filyos kalesi filyos beldesi sınırları içindedir ve batı karadeniz'de yer alır. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi , kentin denize hakim bir noktası olan bir.

Romalılar tarafından yapıldığı bilinen bu yerleşim yeri çaycuma i̇lçesinde.

Zonguldak il merkezine 25 km, çaycuma ilçesine ise 10 km uzaklıkta bulunmaktadır. Check room prices and photos. Zonguldak il merkezine 25 kilometre, ilçeye ise 10 kilometre uzaklıktadır. Küçük bir mola, doğayla baş başa kalma, dalgaların arasında kaybolma, anılara dalma yazısı. Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek. Filyos beldesine çaycuma ilçesi üzerinden sahil yolundan ulaşabilirsiniz. See more of filyos kalesi on facebook. Filyos kalesi'nin kuzey tarafında kalan tepesi, filyos'un ilk yerleşim yeri. Filyos kalesi'nin kuzey tarafında kalan tepesi, filyos'un ilk yerleşim yeri. 6ncı yüzyılda kurulduğu ve m.s. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde ulaşım: Filyos kalesi nerede, filyos kalesi hakkında bilgi, zonguldak filyos kalesi. Orta çağ zamanların da yapıldığı bilinen bu kale zonguldak çaycuma ilçesindedir.

Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde ulaşım: 25 sun apr login:2021 26 mon apr log out:2021. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi , kentin denize hakim bir noktası olan bir. Romalılar tarafından yapıldığı bilinen bu yerleşim yeri çaycuma i̇lçesinde. Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek.

Zonguldka Yol Tarifi Zonguldak Filyos Kalesi Zonguldka Nasil Gidilir Zonguldka Nerede
Zonguldka Yol Tarifi Zonguldak Filyos Kalesi Zonguldka Nasil Gidilir Zonguldka Nerede from cdn.arasikackm.com
Zonguldak il merkezine 25 kilometre, ilçeye ise 10 kilometre uzaklıktadır. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi , kentin denize hakim bir noktası olan bir. Filyos ve günbatımı aslında bir gezi hikayesi değil bu. Zonguldak il merkezine 25 km, çaycuma ilçesine ise 10 km uzaklıkta bulunmaktadır. Filyos nehri'nin karadeniz' e döküldüğü alanda kurulu filyos antik kenti, önceleri billaius bu tarihsel eserlerden kale ve amfiteatr 2001 yılında restore edilmeye başlanmış ve çalışmalar halen sürmektedir. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır. Çaycuma i̇lçesi'ne bağlı filyos beldesinde, m.ö. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur.

Bu sayfayı kapatmak istiyorum.çünkü kullanmıyorum.

Orta çağ zamanların da yapıldığı bilinen bu kale zonguldak çaycuma ilçesindedir. Şu an filyos kalesi haritası sayfasındasınız. Filyos kalesi 'ni ziyaret etmiş veya bu bölgenin yerlisi iseniz aşağıdaki yorum alanında edindiğiniz gözlemleri paylaşarak kamp sever gezginlerimize yardımcı olabilirsiniz. 25 sun apr login:2021 26 mon apr log out:2021. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Romalılar tarafından yapıldığı bilinen bu yerleşim yeri çaycuma i̇lçesinde. Bu sayfayı kapatmak istiyorum.çünkü kullanmıyorum. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Zonguldak il merkezine 25 kilometre, ilçeye ise 10 kilometre uzaklıktadır. Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek. Filyos kalesi google haritasını sol üstteki işaretlerden. Filyos'ta bulunan kalenin romalılar tarafından yapıldığı düşünülmektedir. Yazar şeyhmus yüce tarih şub 21, 2021.

Booking now with the best price for filyos kalesi, pay later. Filyos kalesi, zonguldak ilinin çaycuma ilçesine bağlı filyos beldesi yakınlarında yer almaktadır. 6ncı yüzyılda kurulduğu ve m.s. Filyos kalesi google haritasını sol üstteki işaretlerden. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır.

Filyos Kalesi Ve Teion Antik Sehri Youtube
Filyos Kalesi Ve Teion Antik Sehri Youtube from i.ytimg.com
Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Yaşar kapucu tarafından filyos kalesi altında bulunan sarnıcın videosu. Romalılar tarafından yapıldığı bilinen bu yerleşim yeri çaycuma i̇lçesinde. Romalılar döneminde yapıldığı düşünülen filyos kalesi, denize hâkim bir burun üzerine kurulmuş eşsiz bir görsel şölene ev sahipliği yapmaktadır. Kalenin kitabesi günümüze gelemediğinden yapım tarihi kesinlik kazanamamıştır. Yazar şeyhmus yüce tarih şub 21, 2021. Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek. Filyos kalesi 'ni ziyaret etmiş veya bu bölgenin yerlisi iseniz aşağıdaki yorum alanında edindiğiniz gözlemleri paylaşarak kamp sever gezginlerimize yardımcı olabilirsiniz.

Filyos kalesi'nin kuzey tarafında kalan tepesi, filyos'un ilk yerleşim yeri.

Filyos'ta bulunan kalenin romalılar tarafından yapıldığı düşünülmektedir. Booking now with the best price for filyos kalesi, pay later. Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır. Küçük bir mola, doğayla baş başa kalma, dalgaların arasında kaybolma, anılara dalma yazısı. Orta çağ zamanların da yapıldığı bilinen bu kale zonguldak çaycuma ilçesindedir. Bu sayfayı kapatmak istiyorum.çünkü kullanmıyorum. Kalenin kitabesi günümüze gelemediğinden yapım tarihi kesinlik kazanamamıştır. Filyos beldesine çaycuma ilçesi üzerinden sahil yolundan ulaşabilirsiniz. Teios antik kenti kalıntılarının olduğu yer.filyos kalesi olarak biliniyor.filyos'a çok yakın.giriş ücretsiz,otopark ücretsiz.manzara süper.deniz ve. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi , kentin denize hakim bir noktası olan bir. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook